HKPRO Forums banner

Smarownik znów atakuje -SD

2.8K views 20 replies 11 participants last post by  Doc44ga  
#1 ·
Image
W końcu odebrałem mojego PTR-SD z więzienia NFA. Wciąż czekam na tłumik B&T. @Grease Gunner wykonał świetną robotę. Gorąco polecam go wam wszystkim. Współpraca z nim to czysta przyjemność, a jego wiedza jest ogromna. Dzięki Doc

#8 ·
Jeszcze z tego nie strzelałem.
Tak, to ten od tittleiiarms. Jestem chory od 3 tygodni. A teraz nasza strzelnica jest 6 stóp pod wodą. Będę musiał poczekać, aż woda opadnie i strzelnica wyschnie. Może uda mi się to zabrać w ten weekend. Ciągle sprawdzam pocztę, mając nadzieję, że mój tłumik zostanie zwolniony.
Doc

#9 ·
Jeszcze z niego nie strzelałem.
tak, to ten z tittleiiarms. Jestem chory od 3 tygodni. A teraz nasza strzelnica jest 6’ pod wodą. Będę musiał poczekać, aż woda opadnie i strzelnica wyschnie. Może uda mi się go zabrać w ten weekend. Ciągle sprawdzam pocztę w nadziei, że mój tłumik zostanie zwolniony.
Doc

Image

#11 ·
Złożyłem oba jednocześnie. Mój SOT zepsuł jedno miejsce na jednym z formularzy. Musiałem go wycofać. Więc utknąłem z SD SBR bez tłumika. Ale powinno to wkrótce zostać wydane. Potem czas na pyf pyf.
Doc

#15 · (Edited)
@Grease Gunner Ostatnio sprawdzałem i słyszałem, że zaledwie rok lub dwa lata temu zajmowałeś się tylko SD. Co się tak szybko zmieniło? Ile ich zrobiłeś?

Save
#19 ·
Greasegunner mp5 build. Jestem bardzo zadowolony z mojego ostatniego projektu Greasegunner. Nie mogę się doczekać, aż zbuduje mi wersję SD. View attachment 456542
Piękne! Uwielbiam widzieć pozytywne wibracje i recenzje budujące się dla GG. Niech tak dalej będzie i wysyłajcie mu kolejne projekty!

Czekam [nie tak 🤭] cierpliwie na konwersję lufy AP5 SD, z puszką w ręku 😎. W międzyczasie myślę, że odkurzę moje inne AP5 i przetestuję nowy (i pierwszy) tłumik, który dla nich dostałem.

Czy strzelałeś już ze swojego SD, jak wrażenia?

You have insufficient privileges to reply here.