Ten świetnie wyglądający przykład karabinka HK G41 został zbudowany przez Mike'a Woodwarda w TSC Machine z fabrycznie zdemilitaryzowanego G41 i HK93. Jest to jeden z niewielu, które Mike zbudował. G41 był odpowiedzią HK na amerykańskie próby wojskowe w latach 80., kiedy to szukano zamiennika dla karabinka Colt M4, chociaż amerykańskie wojsko ostatecznie zdecydowało się nadal używać M4, HK G41 został sprzedany agencjom organów ścigania. G41 miał znaczące ulepszenia/poprawki w stosunku do HK33 jako jego następca. Najbardziej zauważalną zmianą jest to, że wykorzystuje standardowe magazynki w stylu AR, co obniża koszty posiadania dla agencji organów ścigania, ponieważ nie musiały kupować magazynków specyficznych dla HK. Inną godną uwagi zmianą jest dodanie przedniego wspomagania zamka lub cichego wspomagania zamka do sprawdzania broni i cichego ładowania. Dodanie składanego uchwytu transportowego zamontowanego na karabinie również różni się od poprzednich modeli HK. To jeden z najrzadszych HK, jakie można posiadać i będzie wspaniałym dodatkiem do Twojej kolekcji! Nie pozwól, aby ten HK G41 Cię ominął!
Aby kupić tę broń, musisz wysłać mi wiadomość za pośrednictwem forum tutaj lub skontaktować się ze mną za pośrednictwem mojego adresu e-mail na stronie internetowej:
Gunbroker@HighEndArms.Com
Musimy porozmawiać głosowo, aby poczynić jakiekolwiek ustalenia. Nie wysyłaj ani nie przesyłaj żadnych środków bez zadzwonienia pod numer, który otrzymasz, kontaktując się ze mną za pośrednictwem tej strony lub powyższego adresu e-mail. Zwróć uwagę na ten adres e-mail, ponieważ oszuści tworzą podobnie wyglądające adresy e-mail. Nasza firma znajduje się w Tulsa Oklahoma, jesteśmy w Tulsa Oklahoma, a nasz bank jest lokalnym bankiem w Tulsa Oklahoma.
Cena: 30 tys. USD + wysyłka
Aby kupić tę broń, musisz wysłać mi wiadomość za pośrednictwem forum tutaj lub skontaktować się ze mną za pośrednictwem mojego adresu e-mail na stronie internetowej:
Gunbroker@HighEndArms.Com
Musimy porozmawiać głosowo, aby poczynić jakiekolwiek ustalenia. Nie wysyłaj ani nie przesyłaj żadnych środków bez zadzwonienia pod numer, który otrzymasz, kontaktując się ze mną za pośrednictwem tej strony lub powyższego adresu e-mail. Zwróć uwagę na ten adres e-mail, ponieważ oszuści tworzą podobnie wyglądające adresy e-mail. Nasza firma znajduje się w Tulsa Oklahoma, jesteśmy w Tulsa Oklahoma, a nasz bank jest lokalnym bankiem w Tulsa Oklahoma.
Cena: 30 tys. USD + wysyłka