HKPRO Forums banner

Futerał na karabin HK w Arms Unlimited 20 $, lub 50 $, kto wie?

2.5K views 41 replies 21 participants last post by  German  
#1 ·
E-mail mówi $20, koszyk mówi $50. To okazja, jeśli uda ci się skłonić ich do honorowania reklamowanej ceny z e-maila.

#4 ·
Kupiłem cztery z nich, a wysyłka kosztowała tylko 30 dolarów za całość - całkiem niezła oferta. Pamiętam, że jeden z nich sprzedawano tutaj za 100 dolarów plus koszty wysyłki. Jeśli cena spadnie do 20 dolarów, kupię kolejne cztery!

Save
#6 ·
#19 ·
Czy to oryginalne futerały na karabiny H&K? W jednej z recenzji napisano, że jakość jest niewystarczająca, aby był to produkt H&K.
Kupiłem jeden około miesiąc temu za 50 dolarów dla mojego sl8. To po prostu tanie, standardowe futerały z czerwonym logo hk. Nie jest to wysokiej jakości futerał. Daj mi znać, jeśli chcesz, żebym dodał zdjęcia. Płacisz tylko za logo hk. Za 20 dolarów warto za futerał, nawet jeśli nie byłoby logo, jeśli potrzebujesz twardego futerału. Za 50 dolarów uważam, że jest to za drogie jak na to, co jest. W mojej sytuacji mój sl8 przyszedł bez futerału, więc chciałem coś dla niego.

#16 ·
Czy to oryginalne futerały na karabiny H&K? W jednej z recenzji stwierdzono, że jakość jest niewystarczająca, aby był to produkt H&K.
FYI, to dość tandetne futerały. Głupio tanie, więc nie ma problemu, ale nie oczekuj żadnej znacznej ochrony, z wyjątkiem do i z strzelnicy.
Tak, prawdopodobnie są to futerały na karabiny HK, które były dostarczane z bronią UE, która jest teraz sprzedawana jako górne części.
Nie są one niczym szczególnym, a wielu kupujących w UE zostawia je nawet u swoich dealerów, ponieważ bezpośrednio kupują miękki futerał, a ta rzecz po prostu niepotrzebnie zajmuje miejsce w domu.

20 dolarów to uczciwa cena za nie, 50 dolarów to nie, a te 99 dolarów, z których rzekomo zostały przecenione, to żart.

#20 · (Edited)
Czy te nie są lepsze od skrzyń MKE? Tylko logo HK?

Kusiło mnie, żeby kupić jedną, ale przypomniałem sobie, że wszystkie moje skrzynie MKE leżą w szafie, trzymając oryginalną instrukcję obsługi i zestaw do czyszczenia i nigdy nie używane... a moje pistolety leżą w torbach Savior.

Jak mówili inni, jeśli masz HK bez skrzyni, to świetny pomysł, prawdopodobnie pomocny również przy sprzedaży broni. Łowca okazji we mnie musi powstrzymać się od tego zakupu :censored:, ale wolę włożyć te same 20 dolarów do innej torby Savior. Solidna oferta!

P.S. W końcu widzę gry, w które gra AU, przed którymi ludzie ostrzegają, zmiany cen powodują ból głowy :rolleyes: czy to 50? 20? 100? Czy zmienia się to, gdy dodaję do koszyka? Kasa? Co pojawi się na moim wyciągu z karty kredytowej? Sheeesh. To jak te gry refleksu w salonach gier.

Edycja: Patrząc na zdjęcia Niemców, te HK wyglądają O WIELE lepiej, lol.

#23 ·
Czy to nie jest lepsze niż skrzynie MKE? Tylko logo HK?

Kusiło mnie, żeby kupić jedną, ale przypomniałem sobie, że wszystkie moje skrzynie MKE leżą w mojej szafie, trzymając oryginalną instrukcję obsługi i zestaw do czyszczenia i nigdy nie używane... a moje pistolety zamiast tego leżą w moich torbach Savior.
Być może już to wiesz, ale jeśli ostrożnie odkleisz tę naklejkę AP5, pod spodem znajduje się turecka naklejka MKE.

#22 ·
Zakładając, że AU wysyła je w pojedynczych kartonach, jeśli kiedykolwiek sprzedałeś broń długą i próbowałeś znaleźć odpowiednie pudełko do wysyłki, może to być warte 20 dolarów. Tak, wiem, że większość FFL ma ich na stanie dziesiątki, ale broń długa wciąż może przechodzić przez pocztę i możesz się tylko drapać po głowie.

#27 ·
Swoją drogą, jestem prawie pewien, że to są walizki, które są dostarczane z MR223 i MR308. Jak większość powiedziała, to nie jest walizka Pelican, ale za tę cenę, zwłaszcza jeśli brakuje ci walizki na broń, to solidna opcja.
Wygląda na odpowiedni rozmiar dla tych karabinów z lunetą (fwiw). Tak samo jak w przypadku każdej innej walizki Plano, sportsman's warehouse itp., z tym że ma logo hk. Jest szersza niż większość smukłych walizek na karabiny (tzn. pomieści lunetę), ale nie na tyle szeroka, by pomieścić 2 karabiny. To nie jest walizka, którą chcesz przeładować i na siłę zamknąć. Zbyt delikatna jak na to imo. Ale za 20 dolarów i się psuje, kogo to obchodzi? Żaden problem.

#35 ·
Czy ktoś już dostał swoje etui? Jakie jest Twoje zdanie? Tylko standardowe plastikowe etui, nic wytrzymałego?
Właśnie otrzymałem swoje kilka minut temu. Wyglądają dokładnie tak samo, jak w poście Niemca. Przyszły zapakowane w plastikową torbę i również ładnie zapakowane. Nie są wytrzymałe, ale wystarczą do mojego zamierzonego celu. Jest idealny do mojego karabinu powtarzalnego 6,5 CM😁.

Niezły za 20 dolarów plus wysyłka.

Image

Image

Image

#33 ·
Zamówiłem dwa opakowania 26 marca, a jedno zostało dziś dostarczone. Nie mam numeru śledzenia UPS dla drugiego opakowania. Mam nadzieję, że moje zamówienie nie zostało zepsute.

• Like
Reactions: dan40
Save
#39 ·
Zamówiłem dwa kartony 26 marca, a jeden został dziś dostarczony. Nie mam numeru śledzenia UPS dla drugiego kartonu. Mam nadzieję, że moje zamówienie nie zostało zepsute.
Drugi karton dotarł wczoraj po południu. Miał inny numer śledzenia UPS. Ten numer śledzenia nie był wymieniony w żadnej z moich dokumentacji sprzedaży. Tylko numer śledzenia pierwszego kartonu był na mojej dokumentacji sprzedaży.

Save
You have insufficient privileges to reply here.