Częściowe transakcje wymienione poniżej, z wartościami. Cena katalogowa dotyczy jednego pistoletu.
HK45: 1050 $ obniżono do 985 $
Podsumowanie:
Jestem pierwotnym właścicielem tych pistoletów. Oba mają fabryczne,
ramy RAL8000. HK45 ma za sobą 100 sztuk (2 pudełka po 230gr), a HK45C ma za sobą około 500 sztuk, nie jestem pewien co do dokładnej liczby. Oba były dobrze zadbane i działają bez zarzutu. Sprzedaję tylko po to, aby sfinansować inne priorytety. Proszę, śmiało pisz do mnie na DM z pytaniami.
Przeniesienie:
Kupujący płaci za wysyłkę do FFL.
FFL musi zaakceptować przesyłkę od osoby fizycznej.
Sprzedam osobiście mieszkańcowi Florydy, preferowana umowa kupna-sprzedaży.
Płatność:
Zaakceptuję przekazy pieniężne USPS lub czeki kasjerskie/bankowe do natychmiastowej wysyłki. Zaakceptuję czeki osobiste, ale wysyłka zostanie opóźniona do czasu rozliczenia czeku (zazwyczaj 4-5 dni roboczych).
Możliwe częściowe transakcje:
Magazynki HK45 10rd (-$45, maksymalnie 5)
Płytka tylna odbiornika HK416 z pętlami na haczyki (-$40)
Magazynek UMP 45 25rd (-$75 za sztukę, maksymalnie 3)
UMP 0,1 "FBI" rozebrany lower (-$120)
Fabryczna lufa USC .45 (-$200)
Ponownie, zapraszam do zadawania pytań. Prywatna wiadomość na stronie to najlepszy sposób kontaktu ze mną. Sprawdź moje opinie i kupuj z pewnością.
HK45: 1050 $ obniżono do 985 $
- Fabryczne trytowe przyrządy celownicze Meprolight
- Fabryczna gwintowana lufa HK45 (HK P/N: 233352)
- Osłona gwintu fabrycznego M16x1LH (HK P/N: 50970172) (styl amerykański, radełkowany)
- 2, magazynki 10rd
- Fabryczne 3-punktowe przyrządy celownicze świecące
- Fabryczna gwintowana lufa HK45C (HK P/N: 226350)
- Osłona gwintu fabrycznego M16x1LH (HK P/N: 50970172) (styl amerykański, radełkowany)
- 2, magazynki 8rd
Podsumowanie:
Jestem pierwotnym właścicielem tych pistoletów. Oba mają fabryczne,
ramy RAL8000. HK45 ma za sobą 100 sztuk (2 pudełka po 230gr), a HK45C ma za sobą około 500 sztuk, nie jestem pewien co do dokładnej liczby. Oba były dobrze zadbane i działają bez zarzutu. Sprzedaję tylko po to, aby sfinansować inne priorytety. Proszę, śmiało pisz do mnie na DM z pytaniami.
Przeniesienie:
Kupujący płaci za wysyłkę do FFL.
FFL musi zaakceptować przesyłkę od osoby fizycznej.
Sprzedam osobiście mieszkańcowi Florydy, preferowana umowa kupna-sprzedaży.
Płatność:
Zaakceptuję przekazy pieniężne USPS lub czeki kasjerskie/bankowe do natychmiastowej wysyłki. Zaakceptuję czeki osobiste, ale wysyłka zostanie opóźniona do czasu rozliczenia czeku (zazwyczaj 4-5 dni roboczych).
Możliwe częściowe transakcje:
Magazynki HK45 10rd (-$45, maksymalnie 5)
Płytka tylna odbiornika HK416 z pętlami na haczyki (-$40)
Magazynek UMP 45 25rd (-$75 za sztukę, maksymalnie 3)
UMP 0,1 "FBI" rozebrany lower (-$120)
Fabryczna lufa USC .45 (-$200)
Ponownie, zapraszam do zadawania pytań. Prywatna wiadomość na stronie to najlepszy sposób kontaktu ze mną. Sprawdź moje opinie i kupuj z pewnością.