Och, zaufaj mi, gdybym miał taką możliwość, zrobiłbym to, dobrze znam ten problem.
Problem w tym, że jestem w takiej lokalizacji, jestem pewien, że jestem tak daleko od wszystkiego, jak to tylko możliwe w dolnych 48 stanach, lol. To anomalia geograficzna. To nie jest terytorium HK, ludzie lubią 1911, Glocki i rewolwery, te nieliczne miejsca, które sprzedają broń, nie widzą potrzeby umieszczania czegokolwiek innego na półkach. P30, którą widziałem ostatnio, była pierwszą HK na półce, jaką widziałem od 10 lat. Dziesięć. Nawet na targach broni, na ostatnim dużym mieliśmy tylko dwa USP i P7. To około 6 godzin jazdy do najbliższego miejsca, które by je miało, Denver, a to kilkaset dolarów na benzynę i cały dzień wycieczki, po prostu nie mogę tego zrobić w tej chwili. Próbowałem znaleźć kogoś lokalnie, ale bezskutecznie, ponieważ wiem, że mógłbym odpowiedzieć na wszystkie te pytania w około 5 minut, gdybym mógł je zobaczyć. Niestety utknąłem w internecie, równie dobrze mógłbym go używać do odkrywania smaku jedzenia, ale to najlepsze, co mogę zrobić w mojej sytuacji i doceniam wszelką pomoc, jaką mogę uzyskać.
Zazwyczaj po prostu bym kupił jeden i sprzedał go, jeśli by się nie sprawdził, ale bądźmy szczerzy, to decyzja między dwoma bardzo dobrymi pistoletami, jeśli się nie sprawdzi, nie zamierzam go sprzedawać, nikt tego nie robi, tak HK cię dostaje, lol.
W każdym razie,
Myślę, że moją największą przeszkodą jest długość pełnowymiarowego chwytu, jednak różnica w grubości, myślę, może zrobić różnicę. Gdyby był tak gruby jak USP, wiedziałbym, jak by się odbijał, możliwe, że to nie problem.
Wiesz co mogę zrobić, jakkolwiek głupi by to nie brzmiało, to zobaczyć, czy nie mogę znaleźć kilku replik airsoft, które są wykonane dokładnie, ale tanio. Może to pozwoli mi poczuć wielkość rzeczy i przetestować problemy, które widzę, najlepiej jak potrafię, nie mogąc zobaczyć prawdziwego. Moje obawy dotyczą chwytu, po jednym dla każdego pistoletu, nic więcej. Oczywiście, najtańszy, jaki mogę znaleźć, to 160 $, więc to może nie być możliwe.
Czy ktoś ma kaliber i kilka minut do stracenia?
Naprawdę przydałaby mi się szerokość dna magazynka (dowolna działa) i dokładny pomiar od góry zamka do dna magazynka w pełnowymiarowym Hk45. To chyba jedyny sposób, w jaki mogę znaleźć wymiary, które naprawdę się liczą w CCW.
Ponieważ wiadomo, że Hk45 ma cieńszy chwyt niż USP, myślę, że różnica w szerokości może odegrać realną rolę w jego odbijaniu. Jest dłuższy, tak, ale także cieńszy, może okazać się kombinacją, która dla mnie działa. Chciałbym rockować pełny rozmiar, jeśli mógłbym, ale w ccw odbijanie musi zostać ustalone.
Ach, co za ból.
Ponownie, doceniam pomoc