HKPRO Forums banner

Vickers Guide H&K Tom 4 Zamówienia w przedsprzedaży

1 reading
3.5K views 60 replies 37 participants last post by  gemarsh  
#1 ·
Właśnie otrzymałem e-mail od Vicker's Guide z zapowiedzią przedsprzedaży ich książek H&K Volume 4. Wiem, że to powinno być w dziale "Head's Up" na forum, ale nie mogłem wymyślić, jak tam założyć wątek (lub czy jestem do tego upoważniony), więc jeśli moderator chciałby przenieść to do tego wątku, proszę to zrobić.

#11 ·
Czy to oznacza, że nadchodzą również przedruki? Czekam na wznowienie standardowej edycji 2 i 3.
@Teufelshund Tactical wiedziałby lepiej ode mnie, ale nie sądzę, żeby mieli wznawiać bez aktualizacji. Wiem, że ukaże się drugie wydanie V1, ale nie jestem pewien co do pozostałych.

#43 ·
Złożyłem zamówienie w przedsprzedaży na początku tego tygodnia… bardzo nie mogę się doczekać, żeby to zobaczyć. Mam nadzieję, że popyt będzie wystarczający, aby uzasadnić dodruki/aktualizacje, ale doceniam ekonomię.

Na marginesie, gdyby kiedykolwiek wydali wersje cyfrowe, też bym je kupił. O wiele łatwiej jest nosić je na moim iPadzie niż w teczce 😉

#46 ·
Zawsze zwracaj uwagę na szczegóły... Ja nie zwróciłem. Link na ich stronie do zamówienia w przedsprzedaży tomu 4 faktycznie prowadzi do strony tomu 3. Przeoczyłem to i w swoim podekscytowaniu zamówiłem kolejny tom 3. Ugh. Załączam zdjęcie... zobacz, gdzie link wskazuje w lewym dolnym rogu strony. Możesz przejść do zamówienia w przedsprzedaży tomu 4, ręcznie zmieniając '3' na '4'.

Save
#47 ·
Zawsze zwracaj uwagę na szczegóły... Ja nie. Link na ich stronie do zamówienia w przedsprzedaży tomu 4 faktycznie prowadzi do strony tomu 3. Przeoczyłem to i w swoim podekscytowaniu zamówiłem kolejny tom 3. Ugh. Załączam zdjęcie... zobacz, gdzie link wskazuje w lewym dolnym rogu strony. Możesz przejść do zamówienia w przedsprzedaży tomu 4, ręcznie zmieniając '3' na '4'.
Sprawiłeś, że musiałem wrócić i sprawdzić moje zamówienie lol

#49 ·
Zamówiłem wczoraj w nocy

Save
#52 ·
Gotowy, aby pochłonąć sekcję o g11. Chcę mieć oprawiony wydruk przeglądu produktu, który ostatecznie trafi obok mojego plakatu g36 MARS. Moja biblioteczka jest gotowa na 4. książkę z serii i ewentualnie 5. w moim życiu, mam nadzieję. Oczywiście także przedruki.
Gorąco polecam wydanie w etui, jeśli planujesz je wystawić, wyglądają niesamowicie na półce

You have insufficient privileges to reply here.