Dostałem to dzisiaj i umieściłem na wersji CAG 416:
Jamey Caldwell, właściciel 1 Minute Out, był operatorem Unit, który pomógł firmie Wilcox stworzyć mocowanie, dlatego jest tak trafne:Wyglądają na dobrej jakości, a wykończenie wygląda idealnie dla społeczności klonującej CAG 416. Do praktycznego użytku wybrałbym w dzisiejszych czasach konfigurację Unity.
Nie jestem zszokowany, że wyprzedało się tak szybko. Myślę, że Wilcox zrobił tylko limitowaną serię, a ludzie, którzy o tym wiedzieli, chcieli to mieć.Dzięki za zdjęcia, OP. W końcu udało mi się zdobyć jeden z dropu Bigtex, który wyprzedał się w 10 minut dla modelu .410, którego mieli 10 na stanie. Dla tych, którzy szukają konfiguracji NV, mają jeszcze dwa dla wysokości .625:
1 Minute Out Wilcox FLip Mount w/ Riser for Eotech 0.625" | Big Tex Ordnance
Wyszły świetnie! Nie mogę się doczekać, żeby jeden dostać.Dostałem to dzisiaj i umieściłem na kompilacji CAG 416:
Zgadzam się. Chciałbym, żeby mógł rozszerzyć brązowe anodowanie również na ten model.Podoba mi się uchwyt typu flip bez integracji bardziej niż ten zintegrowany.
Mógłbyś wysłać to do anodowania, ale nie wiem gdzie.Zgadzam się. Chciałbym, żeby mógł rozszerzyć brązowe anodowanie również na ten model.
Przedsprzedaże były w lutym i właśnie je dostaliśmy. Zakładam, że znowu będą przedsprzedaże, jeśli będzie kolejna seria.Jaki jest "średni" czas oczekiwania, aby zdobyć jeden z nich? Jeśli w ogóle można na to odpowiedzieć? Jakieś "inne" zaufane źródła? Z góry dziękuję.
Dla tych szczęśliwych "użytkowników końcowych", jaka jest różnica w opcji uchwytu obrotowego z "integralnym" lub "śrubą motylkową"? wybory?
Tak, integral ma bagnet, który należy wcisnąć, aby wyjąć powiększalnik. Możesz rzucić okiem na mój oryginalny post i zobaczyć, jak działa system bagnetowy. Zamieściłem również link do filmu w tym wątku, w którym Jamey omawia różne modele.Dzięki, więc czy to odnosi się do mocowania powiększalnika w stylu "bagnetowym"? Czy do faktycznego mocowania podwyższenia do szyny?
Jeśli ma Pan chwilę, może zdjęcie? To mogłoby być warte tysiąc słów, LOL. & Dziękuję.
Spójrz na dostępną w handlu wersję podwyższenia, która może odpowiedzieć na Twoje pytania:OK, więc jeśli dobrze rozumiem, "śruba" przymocowałaby lupę do podwyższenia?
Przepraszam, jeśli jestem zdezorientowany, to mój pierwszy rzut oka na ten produkt. Dzięki przy okazji.
Nie sądzę, żeby miał mi ujawnić tę informacjęMożesz spróbować skontaktować się z nim na IG i zapytać, gdzie to anodował.
Fajnie. Mam jeden na mojej Noveske w kolorze czarnym i nowy chwyt pistoletowy HK AR, który powinien tu być za tydzień. 🤙Dostałem to dzisiaj i umieściłem na wersji CAG 416:
View attachment 395279
View attachment 395281
View attachment 395280
To świetny zestaw.Ładne. Mam jeden na moim Noveske w kolorze czarnym i nowy uchwyt pistoletowy HK AR, który powinien tu być za tydzień. 🤙
To moje zdjęcie sprzed.
View attachment 396015
Zamówienie będzie zawierało sekcje podwyższające przyrządy celownicze Wilcox, które uwzględniają wysokość podwyższenia optyki. Nie jestem pewien, jak użyteczne jest to z eotechem 1/3 cowitness, takim jak EXPS, ponieważ mocowanie to zostało opracowane dla jednostki, która używa absolutnego eotecha cowitness (model XPS).Myślę, że jeśli nie używasz "przyrządów celowniczych", to może nie być "przeszkodą"?
Jest kilka wersji 5/8 nadal dostępnych online?
Świetna informacja!Nie mogę na to odpowiedzieć, ponieważ każdemu podoba się wysokość jego optyki trochę inaczej. Najbardziej lubię dolną 1/3, która jest zmienna w zależności od producenta. Zazwyczaj jest to między 1,5-1,7 lub w przybliżeniu. Więc twoja eotech EXPS sama w sobie ma wysokość 1,7, dodaj .625 i masz wysokość 2,3". Ponieważ jest to na karabinie w stylu HK AR, ma już wbudowany podwyższenie ze względu na tłok, więc jest nieco wyższy niż 2,3". Więc ja osobiście, nie brałbym podwyższenia 5/8 cala. Biorąc to wszystko pod uwagę, wysokość celownika to kwestia osobistych preferencji.
Tak, jakkolwiek kuszące może być 5/8, zgadzam się z @Om3ga9000, że powinieneś się wstrzymać, ponieważ zamierzają ponownie zaoferować .410.Myślę, że jeśli nie używasz "irons", to może nie być "deal breaker"?
Jest kilka wersji 5/8 wciąż dostępnych online?![]()