Nie widzę wzmianki o zgodności z 922r, czy jestem ślepy?Jak? Nic nie mówi o konfiguracji pistoletu. Więc jak oni to robią jako SBR i w 922r?
Właśnie sprawdziłem (i zarchiwizowałem) ofertę 16" .Nawiasem mówiąc, te uczciwe recenzje z 2021 roku dotyczące tego produktu są zabawne...
Został usunięty z ATF ponad miesiąc temu, a ponadto pojawiły się doniesienia, że w zasadzie nie pełnił tam żadnej funkcji kierowniczej.Może ATF Kasha Patela jest inne? lol
Potem byłoby to kolejne "fałszywe przedstawienie". Oczywiście przypadkowo.Czy zrobili fałszywe doły - Wydaje się to prawdopodobne.
5 495 $. Rozważyłbym kupno jednego w tej cenie, ale teraz jest tak, jakby chcieli 5 tys. tylko za sam dół.Jaka była cena kilka lat temu za pistolety MR223? Myślę, że to było 6 tys.
Zgadzam się! To sprawia, że decyzja o odpuszczeniu tego jest tak łatwa.Człowieku, byłbym skłonny przymknąć oko, gdyby mieli jakieś kompletne MR308 w RAL. Nie chciałbym, żeby ktoś w przyszłości zapukał do moich drzwi i pytał o nielegalnie importowaną broń palną, tak jak to się stało z Vickersem.
Jaka była cena kilka lat temu za pistolety MR223? Myślę, że to było 6 tys.
Więc smukła kolba kosztuje tylko 2500 $$5,495.
Zgadzam się! To sprawia, że decyzja o pominięciu tego jest taka prosta.
Ile z pierwotnie importowanych 11- i 14-calowych "pistoletów" zostało skonfiskowanych przez ATF? Nie wiem o żadnym.Zgadzam się! To sprawia, że decyzja o pominięciu tego jest taka prosta.
To nie sprawia, że import jest bardziej legalny.Ile z pierwotnie importowanych 11- i 14-calowych "pistoletów" zostało skonfiskowanych przez ATF? Nie wiem o żadnym.
Niestety, nie zostały wyprodukowane jako pistolety i HK potwierdziło to na pytanie ATF.Te MR223 zostały sprowadzone, nabyte i zbyte jako pistolety.
Cóż, niektórzy mogą nie rozumieć aspektów prawnych, niektórzy mogą się tym nie przejmować i cieszyć się tym, co mają.Nie sądzę, żeby było zbyt wielu zaniepokojonych właścicieli w tym momencie.
Szczerze mówiąc, to naprawdę zależy… jeśli ATF zatwierdziło ten ostatni import, to dobrze, dopóki nie zmienią zdania i przestaną na to pozwalać, jak ostatnim razem. Jedyny raz, kiedy ATF zbierze lub skonfiskuje broń, to wtedy, gdy uzna ją za „karabiny maszynowe” poprzez wszelkie logiczne skoki, które preferują.Niestety, nie zostały wyprodukowane jako pistolety i HK potwierdziło to na pytanie ATF.
To jest część wprowadzająca w błąd ze strony importera.
Cóż, niektórzy mogą nie rozumieć aspektów prawnych, niektórzy mogą się tym nie przejmować i cieszyć się tym, co chcą mieć.
Nadal istnieje szansa na jakieś narzekanie w pewnym momencie, jedyne pytanie brzmi, jak mała jest ta szansa.
To, że nielegalne było importowanie ich w taki sposób, jak to robili, jest udowodnione faktem, że przestali to robić.
Teraz mamy ten nowy cud do podziwiania...
Tak przywołuje się stracha @thedoorman, prawda?
To nie chodzi o "niespójne rozumowanie" czy "przyznane luki", to chodzi o proste i oczywiste, ale rażące kłamstwa na formularzach importowych.To nie byłby pierwszy raz, kiedy ATF zastosowało niespójne rozumowanie lub przyznało luki.
...to był zupełnie inny temat.Kiedyś
To nie czyni go bardziej legalnym.Ponadto istnieje szereg innych importów pistoletów z szarej strefy z Europy, które pierwotnie były karabinami.
Rozumiem, że AU nie jest tu popularne i rzeczywiście mieli mniej niż doskonałą obsługę przy dwóch okazjach, kiedy z nimi miałem do czynienia.To nie chodzi o "niespójne rozumowanie" czy "przyznane luki", to po prostu zwykłe i proste, ale rażące kłamstwa na formularzach importowych.
Rozumowanie "raz karabin, zawsze karabin" wciąż pozostaje takie samo.
...był zupełnie innym tematem.
To nie czyni go bardziej legalnym.
Ale hej, rób swoje.
Wszystko się ułoży. Wszystko jest legalne i nikt nie zauważy ani nie podejmie działań.
Jestem pewien, że Larry też tak myślał.
Jestem NostradamusemObniżyli cenę o 2 tys. dolarów. Teraz 5995 dolarów