Nie było mnie tu od dłuższego czasu, więc przepraszam, jeśli wszyscy już to wiecie, ale potwierdziłem dziś na AUSA, że MR556A4 zostanie ogłoszony w przyszłym miesiącu jako jeden z trzech nowych HK.
Miałeś numer 4? 🙃Jest numer dwa w mojej przepowiedni, teraz muszę tylko trafić z karabinem wyborowym jako numer trzy!
Ile razy trzeba to wywołać i przez ilu ludzi? Czy nie wystarczy, że HK USA wczoraj zaangażowało się w rozmowę i wzięło bezpośrednio informację zwrotną? Co osiągną dodatkowe skargi na ten sam problem, powtarzane w kółko? Czy masz coś oryginalnego do dodania, czy po prostu powtórzysz swoją opinię, że firma, z którą nie jesteś powiązany, powinna była zrobić to, co Twoim zdaniem jest słuszne?Nie jestem pewien, dlaczego ludzie tutaj czują potrzebę narzekania na ludzi, którzy słusznie wytykają coś, co powinno było zostać zrobione.
Hk USA, jak omówiono, jeśli przeczytałeś całe forum, jest mniej więcej tak duże jak parking w HKO. Gdyby kiedykolwiek zdecydowali się na rozbudowę, co może zależeć od ich sukcesu tutaj, przy obecnych premierach produktów, nad którymi pracują, byłoby to bardzo kosztowne.Szczere pytanie. Dlaczego hk USA nie uruchomi oprzyrządowania do produkcji w USA bcg, przedłużenia lufy, matryc do kucia górnego odbiornika, tłoczenia w USA, tak jak robią to w przypadku dolnych odbiorników.
Dlaczego nadal importować te elementy i być ograniczonym przez niemieckie prawo eksportowe i prawo importowe ATF?
To amerykański karabin. Z pewnością HK USA mogłoby również produkować pręty, śruby, wyciągi i inne małe części, podobnie jak HK Germany.
No cóż, zapraszam do skontaktowania się z nimi w sprawie tego, jak mogą wykorzystać swój obiekt do produkcji tego, czego chcesz.Mogą produkować dolne odbiorniki, ale nie przedłużenia lufy? Ponieważ obiekt jest za mały?
Pracowałem w zakładach pras do kucia.
Pracowałem w zakładach CNC.
1 zajmuje znacznie więcej miejsca i mediów do codziennego prowadzenia operacji niż drugi.
Nie chcę być złośliwy. Ale nie mogą zrobić przedłużenia lufy bez zakładki blokującej w USA, ponieważ w obiekcie nie ma na to miejsca. Jak inni producenci broni palnej robią przedłużenia lufy?Cóż, śmiało, zapytaj ich, jak mogą wykorzystać swoje zaplecze do zrobienia tego, czego chcesz.
Nie jestem pewien, dlaczego ludzie tutaj czują potrzebę narzekania na ludzi, którzy słusznie wytykają coś, co powinno być zrobione. To jakieś naprawdę dziwne zachowanie kontrolujące, próba kontrolowania tego, co ludzie mówią o producencie, tak jakby miało to bezpośredni wpływ na ciebie w jakiś sposób. HK USA zdecydowanie zasługuje na całą nienawiść, jaką otrzymuje. Chromowanie tych luf doprowadziłoby górną część HK416 i rynek wtórny MR223 do ucisku lol.
Nie jestem pewien, jakiej reakcji spodziewaliby się apologeci HK i hkusa? Nie można być tak tępym.
Usunięcie zakładki odmowy jest dziecinnie proste, jak opisano w innym miejscu w tym wątku. Dlaczego tak bardzo sprzeciwiasz się odrobinie podstawowej pracy z Dremelem, która jest podstawą dla większości z nas, którzy głęboko wchodzą w to hobby?Nie chcę być przemądrzały. Ale nie mogą zrobić przedłużenia lufy bez zakładki odmowy w USA, ponieważ w zakładzie nie ma na to miejsca. Jak inni producenci broni palnej robią przedłużenia lufy?
Jeśli to takie proste, dlaczego HK USA nie może jej zrobić lub usunąć? Co powiesz na oferowanie górnych części już usuniętych?Usunięcie zakładki blokującej jest dziecinnie proste, jak opisano w innym miejscu w tym wątku. Dlaczego tak bardzo sprzeciwiasz się odrobinie podstawowej pracy Dremelem, która jest podstawą dla większości z nas, którzy głęboko w to hobby wchodzą?
Napisałeś około 10 postów poświęconych wyłącznie zakładce blokującej.
Jeśli złożysz broń Brownellsa, wiesz, o czym mówię, jeśli chodzi o pożądane modyfikacje.
Przesłanie odebrane powtarzalnie głośno i wyraźnie. Musisz teraz przestać. Omówiliśmy to już do znudzenia i nie odpuszczasz.Jeśli to takie proste, dlaczego HK USA nie może go wyprodukować lub usunąć? Co powiesz na oferowanie górnych części z już usuniętym?
Ponownie, jestem potworem jako konsument, który oczekuje, że produkt premium nie zostanie spaskudzony z powodu prawa importowego ATF i niemieckiego prawa eksportowego.
Jakoś nikczemne ramiona mogą robić lufy bez zakładek odrzucających, ale HK USA nie może.
Dla najlepszego producenta na świecie z produktem światowej klasy wydaje się być wiele problemów z możliwościami produkcyjnymi i kompromisami w zakresie produktu ze względu na ich niezdolność do produkcji części amerykańskich i konieczność importu prawie całego karabinu, z wyjątkiem tego, co musi być legalnie wyprodukowane w USA.
Prawo niemieckie następnie stłumiło funkcje ze względu na jego prawo eksportowe.
Potem decydujemy, że nie ma chromowania na górze.
Jestem tym złym facetem, który za dużo narzeka na nazywanie rzeczy po imieniu.
Nie, ale mógłbym powiedzieć, że nie będzie to kaliber/platforma marzeń fanboyów. Dope jest zły dla dzieci.Miałeś numer 4? 🙃
Po prostu nie linkuj ich do rozmowy o karabinie HK na hide 😬. Zadowolenie entuzjasty HK to dziecinna igraszka w porównaniu z tą bandą.Nie, ale mógłbym powiedzieć, że nie będzie to kaliber/platforma marzeń fanboyów. Dopalacze są złe, dzieci.
#56Świetnie! Jaki numer ma Twój kubek?
Poza tym nie sądzę, żeby wielu z tych, którzy krzyczą o chromowanych lufach, posiadało również boreskop lub zaglądało do dobrze używanej chromowanej lufy...Jak już wcześniej mówiłem... Chrom nie jest magiczny. Można całkowicie ZNISZCZYĆ lufę tylko za pomocą półautomatu w mniej niż 1000 strzałów, jeśli ktoś się na to nastawia.