HKPRO Forums banner

Love it or leave it?

• Love it

• Leave it

21 - 28 of 28 Posts
Dobrze się spisałeś, Pilgram

Wzór liścia dębu letniego jest całkiem schludny, ale nie pasowałby do okresu broni...
Jakiś rodzaj mieszanego czarno-średniego szarego wzoru kamuflażu może być również interesujący.

Na początku nie podobało mi się to, ale im więcej na to patrzyłem, tym bardziej mi się podobało. Podoba mi się to!

Wygląda na bardzo ładną robotę. Osobiste preferencje.
Mówiłem to wiele razy. Nie jestem fanem kolorowych pistoletów, ale jeśli jest zrobione poprawnie i właściciel jest zadowolony, to wszystko jest w porządku.
Jestem facetem z oldschoolowym kamuflażem leśnym. Z pewnością nie kolory HK Woodland, ale gdybym miał zrobić broń, zrobiłbym ją w oldschoolowym lesie ☺

Discussion starter · #26 ·
Wygląda na bardzo ładną robotę. Osobiste preferencje.
Mówiłem to wiele razy. Nie jestem fanem kolorowych broni, ale jeśli jest zrobiona poprawnie i właściciel jest zadowolony, to wszystko jest w porządku.
Jestem facetem z old-schoolowym kamuflażem leśnym. Z pewnością nie kolory HK Woodland, ale gdybym miał zrobić broń, zrobiłbym ją w stylu old-school woodland ☺
Woodland jest również jednym z moich ulubionych. Oto kilka, które zrobiliśmy w różnych stylach.

Image

Image

O tak. Ten dolny karabin jest idealny. Leśny w starym stylu… bardzo ładny. Dzięki za zamieszczenie zdjęć.😉👍🏻

21 - 28 of 28 Posts