Chciałem tylko udostępnić kilka zdjęć z niedawnej pracy Cerakote. Właściciel chciał odświeżyć swój P30 i uznał, że ten wzór jest odpowiedni. Myślę, że wyszło świetnie. Ciekawy, co myślą inni.
Letni wzór liści dębu jest całkiem fajny, ale nie pasowałby do okresu broni...Niesamowite! Kamuflaż Wafen SS z około 1944 roku również wyglądałby dobrze. I nie, nie popieram żadnej miłości do wyżej wymienionych sił zbrojnych.
Jakiś rodzaj mieszanego czarno-średniego szarego wzoru kamuflażu może być również interesujący.Wzór liścia dębu letniego jest całkiem schludny, ale nie pasowałby do okresu broni...
Woodland jest również jednym z moich ulubionych. Oto kilka, które zrobiliśmy w różnych stylach.Wygląda na bardzo ładną robotę. Osobiste preferencje.
Mówiłem to wiele razy. Nie jestem fanem kolorowych broni, ale jeśli jest zrobiona poprawnie i właściciel jest zadowolony, to wszystko jest w porządku.
Jestem facetem z old-schoolowym kamuflażem leśnym. Z pewnością nie kolory HK Woodland, ale gdybym miał zrobić broń, zrobiłbym ją w stylu old-school woodland ☺