HKPRO Forums banner

Solum Tool czy przedłużenia magazynków HKParts?

3.8K views 11 replies 9 participants last post by  1slow  
#1 ·
Planuję kupić przedłużenie do mojego USP45 i przyglądałem się przedłużeniu Hkparts +5, ale widziałem wielu użytkowników, którym podoba się przedłużenie Solum Tool +3 i zastanawiałem się, czy powinienem wybrać je zamiast tego. Czy ktoś ma doświadczenie z używaniem obu i czy są jakieś problemy z niezawodnością w przypadku Hkparts? Dzięki!

#6 ·
Solum Tool przez cały czas. Mam ich +2 do mojego P2000/USP Compact, świetny produkt. Lubię też rozszerzenia Taylor Freelances i mam 5 ich Border Patrol do mojego VP9/P30, ale nie sądzę, żeby mieli jeden do USP.

Wysłane z mojego SM-A716U używając Tapatalk

#8 ·
Przedłużenia magazynków HKparts +5 do magazynków MARK 23 nie zawsze blokują się dla mnie w przypadku dwóch, które posiadam. Dobre do magazynków na strzelnicę i zdjęć, ale są na to za drogie. Pierwotnie były dostarczane z zestawem przedłużonych sprężyn, które później poprawili... oba nie działają.

#9 ·
Image
Solum Tool +3 to właściwy wybór! Te z HKparts nie są wyposażone w dodatkowe sprężyny. Stephan Solum jest wspaniałym facetem! Wyślij mu e-mail ze swoim numerem, a on zadzwoni do Ciebie i odpowie na wszelkie pytania. Jego sprężyny są specjalnie zaprojektowane do działania! Mam x4 jego +3 i są solidne! Moje pierwsze zamówienie dostałem 1 i przetestowałem go do 500 rund bez problemów i zamówiłem 3 kolejne. Powiedział, że jego sprężyny są dobre na 7K-10k rund szacunkowo

#10 ·
Image
Przepraszam, mój poprzedni komentarz był bez narzędzia Solum Tool +3. Proszę bardzo. Należy również zauważyć, że magazynek Mark 23 z jego przedłużeniami wypełnia lukę, gdy używasz ich w USP45. Niesamowite!

Save
#11 ·
View attachment 350345
Przepraszam, mój poprzedni komentarz był bez narzędzia Solum Tool +3. Proszę bardzo.

Należy również zauważyć, że magazynek Mark 23 z jego przedłużeniami wypełnia lukę, gdy używasz ich w USP45. Niesamowite!
Wow, to naprawdę miłe, jeśli chcesz po prostu kupić magazynki do Mk 23 i masz też USP45!

You have insufficient privileges to reply here.