HKPRO Forums banner
21 - 40 of 61 Posts
Nie wiem dlaczego, ale strona była dla mnie totalną udręką; nie mogłem jej zamówić z mojego iPhone'a, a nawet na moim laptopie działała dziwnie.

Użyłem linku z e-maila, który otrzymałem w sprawie zamówienia przedpremierowego.

Strona nie akceptowała karty kredytowej na moim telefonie. Ale PayPal zadziałał. Więc moje zamówienie zostało złożone.

Wznowienia mogą nastąpić w późniejszym terminie, jeśli będzie na nie zapotrzebowanie. Mamy również dodatkową broń i informacje do uwzględnienia w tych drugich wydaniach.
Zdecydowanie załapię się na wznowienie tomu 1. Zawahałem się i teraz tego żałuję. Chcę go dla Mark 23!

James potwierdził, że to ostatnia część serii.

Oczywiście dostaję powiadomienie dokładnie 18 godzin po zamówieniu 2 tomów AR15 i teraz nie mogę skorzystać z rabatu na wiele książek... FM!
Nie jestem szczególnie zainteresowany serią 416, ale jeśli to ostatnia książka, to chyba muszę skompletować kolekcję!

Nie jestem szczególnie zainteresowany serią 416, ale jeśli to ostatnia książka, to chyba muszę skompletować kolekcję!
Czwarty tom obejmuje wszystkie karabiny i specjalne rodzaje broni (karabiny snajperskie, karabiny maszynowe, granatniki i projekty specjalne), począwszy od G11 i aż do chwili obecnej. Podobnie jak trzy poprzednie tomy, jest to ogromne źródło informacji o broni HK, historii, szczegółowych zdjęciach i wspierających obrazach, z których wiele nigdy wcześniej nie widziano.

Czwarty tom obejmuje wszystkie karabiny i broń do zastosowań specjalnych (karabiny snajperskie, karabiny maszynowe, granatniki i projekty specjalne), zaczynając od G11 i kończąc na ustawieniach wstępnych. Podobnie jak trzy poprzednie tomy, jest to ogromne odniesienie do broni HK, historii, szczegółowych zdjęć i obrazów pomocniczych, z których wiele nigdy nie było widziane.
Czy zawiera zdjęcia brody?

@Teufelshund Tactical wiedziałby lepiej ode mnie, ale nie sądzę, żeby mieli wznawiać bez aktualizacji. Wiem, że ukaże się drugie wydanie V1, ale nie jestem pewien co do pozostałych.
Czy zaktualizowane strony lub treści zostaną udostępnione tym z nas, którzy kupili książki za pierwszym razem? Nie mogę kupować kolejnych wydań tylko po to, żeby dostać aktualizacje.

rambo

Czy zaktualizowane strony lub treść zostaną udostępnione tym z nas, którzy kupili książki za pierwszym razem? Nie mogę kupować kolejnych wydań tylko po to, aby otrzymać aktualizacje.

rambo
Nie. Kiedy książka 2. wydania zostaje wydana przez jakąkolwiek firmę, jest to osobna książka, a nie koperta wysyłana pocztą z dodatkowymi stronami do poprzednich nabywców.

Nie. Kiedy książka z 2. wydania zostaje wydana przez jakąkolwiek firmę, jest to osobna książka, a nie koperta wysyłana z dodatkowymi stronami do poprzednich nabywców.
Miałem zamiar powiedzieć to samo @rambo-2000
Wszystkie firmy, które wydają zaktualizowane wersje książek lub podręczników z nowymi informacjami, traktują to jak standardowy przedruk. To zależy od Ciebie, czy chcesz to kupić. Nie wysyłają nowej zaktualizowanej zawartości do poprzednich klientów, w przeciwnym razie tracą wszystkie te przychody z powtarzających się zakupów.

Nowy przewodnik Vickers AR15 tom 1 ma 24 nowe strony treści. Więc kiedy to zobaczyłem, dałem moją oryginalną wersję mojemu LGS FFL w prezencie, ponieważ wciąż była nowiutka. Był podekscytowany, że ją dostał i powiedział mi, że położył ją obok HK Vol 2, które dałem mu w zeszłym roku. Następnie udzielił mi ogromnej zniżki na pistolet Ruger, który kupowałem.

Save
W jakiś sposób zamówiłem Vol 1 slipcase bez podpisu i czuję się tak nieadekwatnie! :eek:

21 - 40 of 61 Posts
You have insufficient privileges to reply here.