Nikt? Tak, ok. Kiedy miałem kupić HK MP5, pod koniec 2017 roku, można je było znaleźć nowe za 1950 $ plus wysyłka. Niestety dom potrzebował nowego dachu i 20 000 $ później musiałem odbudować swój fundusz na broń. 10 miesięcy później, ponieważ są w popycie, mam zapłacić 2900,00+ - NIE. Pozwólcie, że powtórzę - NIE.
Strzelam ze wszystkich moich pistoletów, nie jestem zainteresowany ustawianiem królowej sejfu ze wszystkimi gadżetami, aby sprzedać ją następnemu facetowi, który z niej strzela! Uwielbiam mojego PTR-9CT, działa świetnie po wyjęciu z pudełka po wymianie sprężyny. I uwielbiam szynę, zaoszczędziła mi pieniędzy, czasu i wysiłku, kropki celownicze łatwo współistnieją, jeśli lubisz tego rodzaju rzeczy. Przez 6-8 razy w roku, kiedy mogę strzelać, mój PTR dobrze drapie swędzenie.
Facet na mojej strzelnicy ma POF, włożył w niego dużo pieniędzy, żeby działał, jego słowa, nie moje. Nawiasem mówiąc, podobał mu się mój spust lepiej! Dużo wątków tutaj o ludziach mających problemy ze wszystkim, od POF do MKE do PTR, a nawet czczonego HK, wszyscy robią broń, która ma problemy ......
Uwielbiam moje HK, powinieneś się cieszyć, że na rynku są inni producenci, powinno to utrzymać ceny bardziej w zgodzie z rzeczywistością, wyprodukowane w Ameryce czy nie.
Poza tym, wszyscy fani HK (w tym ja) dla wszystkich wyborów są o jedno prawo od tego, by nigdy więcej nie zobaczyć niemieckiego produktu, niemiecki rząd nie lubi eksportować broni, kropka, nie mówiąc już o cywilach w jakimkolwiek kraju - kiedy to się stanie, a HK je tu produkuje, czy amerykański MP5 będzie wtedy wszystkim, co ... ... nauczyłem się dawno temu, nie mów za innych, kiedy to robisz, najprawdopodobniej się mylisz.