HKPRO Forums banner
421 - 440 of 1,429 Posts
Pokazują "MR A4" z "nowym" (ish) szerokim selektorem, który ma G95K. Oferuje lepszy zakup dla kciuka i siedzi nieco niżej.

Miły akcent.

View attachment 448124
Cholera.. będę musiał znaleźć osie bezpieczeństwa z selektywnym ogniem😡

• Haha
Reactions: Brad4065 and HKPRO
Dla porównania: MR223A3 z niemiecką wersją QD (zauważ brak śruby pod ogromnym logo HK) osłony dłoni QD "HK USA", chwyt V7 (po pozbyciu się ABG, który był tam wcześniej), Geissele ambi SCH, B&T Rotex IIA tłumik płomieni z deflektorem podmuchu Rotex IIA lub tłumikiem Rotex IIA Mini, fabryczna podwójnie osadzona płyta końcowa QD. Celuję w selektor 45° pokazany tam na górze. I tak @HKPRO, zdjąłem kolbę slimline "tak blisko jak Oberndorf" i zastąpiłem ją kolbą Magpul CTR commercial... 😋

Czy numery SKU są gdzieś wymienione?
W broszurze, do której link podałem w poprzednim poście, a także na poszczególnych stronach produktów.

Linki:

cholera.. będzie trzeba znaleźć osie bezpieczeństwa z selektywnym ogniem😡
Przepraszam za podgrzewanie dyskusji o chromowaniu.
Porównywanie możliwości selektywnego ognia z platformy półautomatycznej jest tym, na co narzekano i jest bardzo rozczarowujące. Wiele półautomatycznych amerykańskich broni palnych ma cechy, o których dyskutowano.
Dziękuję, że dyskusja dotyczyła nielegalnych działań na wszystkim, co jest zniechęcające.

Modele początkowe:

hk-usa.com/wp-content/uploads/MR-A4-Brochure.pdf

View attachment 448131

MSRP dla 762 to 4799 i mają również modele zgodne z CA.
Sprytne konfiguracje. Cieszę się, że faktycznie zaoferowali A4 w wariancie pistoletu 11", zamiast robić z niego tylko SBR, jak krążyły tu pogłoski.

To wspaniała wiadomość. A dodanie 762a4 było miłą niespodzianką. Na początek wezmę 11”.

Czekaj, więc czy nawet 11-calowy ma ciężką lufę? Jeśli tak, nie jestem pewien, co o tym myślę. Wolę możliwie najlżejszy zestaw, zwłaszcza gdy dodam latarkę, optykę i tłumik.

Czekaj, więc czy nawet 11" ma ciężką lufę? Jeśli tak, nie jestem pewien, co o tym sądzić. Wolę jak najlżejszy zestaw, zwłaszcza gdy dodam latarkę, optykę i tłumik.
Według stron produktów na HK-USA, 16,5" MR556A4 waży mniej niż MR556A1, więc myślę, że używa lufy o podobnym profilu do najnowszych MR556A1.

Strona produktu i instrukcja obsługi są już online pod adresem MR556 A4 - Heckler & Koch

Karabin klasy serwisowej ma chromowany otwór lufy. To proste. Wszystko inne...to kompromis.
Nie wspominając o wszystkich prawdziwych karabinach używanych w rzeczywistej służbie na całej planecie, które go nie mają...

Ponadto "klasa serwisowa" jest często używana jako pejoratyw, przynajmniej z mojego doświadczenia.

Nieważne wszystkie faktyczne karabiny używane w rzeczywistej służbie na całej planecie, które nie mają jednego...

Ponadto "klasa służbowa" jest często używana jako pejoratyw, przynajmniej z mojego doświadczenia.
Jaki KARABIN SŁUŻBOWY został przyjęty przez szanowaną armię w ciągu ostatnich 20 lat bez chromowanego przewodu lufy?

Jasne, mogę wymienić kilka, które były zaskakująco niedawne, Serbów z ich serią M64/M70, RK62, SG 550, HK roller guns... wszystkie błędy w mojej opinii, nawet jeśli są to karabiny wysokiej jakości. I wszystkie projekty z XX wieku.

Jakkolwiek chcesz to nazwać, karabin służbowy/karabin szturmowy/karabin uniwersalny ma chromowany przewód lufy, kropka. Bez wymówek. Z pewnością nie za ponad 3500 $.

Nie wspominając o tym, że oczywiście każdy, kto kupuje A4, chce dziedzictwa i designu 416: a HK 416 ma chromowane przewody lufy.

Jaki KARABIN SŁUŻBOWY został przyjęty przez szanowaną armię w ciągu ostatnich 20 lat bez chromowanego przewodu lufy?
Czy naprawdę zamierzasz twierdzić, że żadna armia ani organ ścigania na świecie nie używa karabinów, które nie mają chromowanej lufy?

Poza tym jestem pewien, że ten koń został już wielokrotnie zabity, do tego stopnia, że ​​moderatorzy poprosili wszystkich, aby przeszli do innego tematu.

421 - 440 of 1,429 Posts