Nie było mnie tu od dłuższego czasu, więc przepraszam, jeśli wszyscy już to wiecie, ale potwierdziłem dziś na AUSA, że MR556A4 zostanie ogłoszony w przyszłym miesiącu jako jeden z trzech nowych HK.
Cholera.. będę musiał znaleźć osie bezpieczeństwa z selektywnym ogniem😡Pokazują "MR A4" z "nowym" (ish) szerokim selektorem, który ma G95K. Oferuje lepszy zakup dla kciuka i siedzi nieco niżej.
Miły akcent.
View attachment 448124
Ładnie. Cieszę się, że wytrzymałem z ofertami MR762A1 za 3 tys. dolarów jakiś czas temu - ale może MSRP tego czegoś wyniesie 5 tys. dolarów :/
W broszurze, do której link podałem w poprzednim poście, a także na poszczególnych stronach produktów.Czy numery SKU są gdzieś wymienione?
Przepraszam za podgrzewanie dyskusji o chromowaniu.cholera.. będzie trzeba znaleźć osie bezpieczeństwa z selektywnym ogniem😡
Sprytne konfiguracje. Cieszę się, że faktycznie zaoferowali A4 w wariancie pistoletu 11", zamiast robić z niego tylko SBR, jak krążyły tu pogłoski.Modele początkowe:
hk-usa.com/wp-content/uploads/MR-A4-Brochure.pdf
View attachment 448131
MSRP dla 762 to 4799 i mają również modele zgodne z CA.
Według stron produktów na HK-USA, 16,5" MR556A4 waży mniej niż MR556A1, więc myślę, że używa lufy o podobnym profilu do najnowszych MR556A1.Czekaj, więc czy nawet 11" ma ciężką lufę? Jeśli tak, nie jestem pewien, co o tym sądzić. Wolę jak najlżejszy zestaw, zwłaszcza gdy dodam latarkę, optykę i tłumik.
Nie wspominając o wszystkich prawdziwych karabinach używanych w rzeczywistej służbie na całej planecie, które go nie mają...Karabin klasy serwisowej ma chromowany otwór lufy. To proste. Wszystko inne...to kompromis.
Jaki KARABIN SŁUŻBOWY został przyjęty przez szanowaną armię w ciągu ostatnich 20 lat bez chromowanego przewodu lufy?Nieważne wszystkie faktyczne karabiny używane w rzeczywistej służbie na całej planecie, które nie mają jednego...
Ponadto "klasa służbowa" jest często używana jako pejoratyw, przynajmniej z mojego doświadczenia.
Czy naprawdę zamierzasz twierdzić, że żadna armia ani organ ścigania na świecie nie używa karabinów, które nie mają chromowanej lufy?Jaki KARABIN SŁUŻBOWY został przyjęty przez szanowaną armię w ciągu ostatnich 20 lat bez chromowanego przewodu lufy?